DOMINIKAI BESZÁMOLÓ
Válassz ezek közül: Home Bevezető Beszámolók Heti fotók Egyebek
 
    2007. június 19.
Hiszti a négyzeten

Egy kis státusz-update:
Tegnap felhívott az otthoni főnök, és kb. negyed óra csevegés után kibökte, hogy van egy ügyféljelölt Frankfurt mellett, aki ha elfogadja az ajánlatot, lehet, hogy már júliusban projektet akar. Szóval készüljek úgy, hogy 3 hét múlva lehet, hogy haza kell jönnöm. Ennek három okból sem örülök felhőtlenül:
- itt elég jól beosztottam, hogy miket szeretné(n)k az utolsó 2 hónap során még megoldani
- nem „haza” megyek, hanem egyből megint külföldre, tehát a család és a barátok hiánya nem jön szóba
- már elég jól beterveztem a hátralevő hétvégéimet, és most keményen át kell priorizálnom a terveimet
Első lépésként hamar visszamondtam a most hétvégére az itteni cég által felajánlott rafting-túrát, mert azt bárhol lehet…
Ma már bejött reggel dolgozni a Paco is, de egy bő fél óra után jött, hogy nem érzi jól magát, hazamegy. Aztán ebédidőben elmondta, hogy mi volt. Cristóbal megint kitalált valamit, ami homlokegyenest ellenkezett azzal, amit ő javasolt még korábban, és ezt azalatt, amíg Pacot Chilébe küldte.
Pacot sem kell félteni, megmutatta a levelet, amit a spanyolországi főfőnöknek küldött, Cristóbalt be-CC:-zve. Röviden annyi, hogy sem szakmailag sem emberileg nem érzi úgy, hogy megkapja itt azt az együttműködést, ami mellett dolgozni tud, így sem az anyagi sem az erkölcsi erőfeszítést, amibe az ő ittléte kerül, nem tartja folytatandónak és kéri a hazahelyezését. Szóval megint vigyorogva mondta, hogy „vajon nem Te maradsz mégis tovább, mint én?” :-)

   
     
  Vissza    
     

www.000webhost.com