DOMINIKAI BESZÁMOLÓ
Válassz ezek közül: Home Bevezető Beszámolók Heti fotók Egyebek
 
    2007. május 17.
3+1 apróság

1. Ha valaki ide akar jönni, repülőjegyet itt tessék keresni! Már 99 eurótól van jegy egy irányba (Frankfurtból).

2. Ezzel a címmel a Berci öcsém lepett meg. Tessék az oldal legaljára görögni, vagy ha már kitolódott volna a főoldalról, akkor a 2oo6. június 16-i bejegyzésre rákeresni. Én vagyok a reklámember? :-)

3. Tegnap nagy hirtelen vennem kellett repjegyet Costa Ricába 2 hét múlvára. De ez most nem nyaralás lesz, hanem munka. Majd mesélek bővebben.

+1. A hétvégén egyik este egy értékesítő kocsijában jártuk az éjszakát, aki nagggyon viccesen vezette az ősöreg Isuzu Trooper terepjáróját. Olyan hangosan szólt a reggaeton, amit kitartóan "énekelt" ő is, hogy a fekvőrendőrök közül (amiből van itt bőven, és elég barátságtalanok) sem vette észre mindet időben. A kereszteződések előtt jóval már rátenyerelt a dudára lassítás helyett, de ami ennél is izgibb volt, az a zanzák közt említett helyi sajátosság, a pirosokon áthajtás volt. A többedik után felém fordult és megkérdezte, hogy tudom-e, hogy miért kell áthajtani a piroson éjszaka? Mondtam, hogy szabad a gazda. Hát azért - mondta - mert ha megállsz, megtámadhatnak, elveszik a kocsit, vagy rosszabb. Uhum. Értem. De mikor egy 4-5 sávos úton visszafele fel akart feltolatni egy felüljáró lehajtóján (végül meggondolta magát, mert Paco a másik kocsiban szemlátomást nem akarta követni), megkérdeztem, hogy olyan, hogy "közlekedési bírság" van-e itt. Azt mondta, hogy persze hogy van. Ha meglát a rendőr és megállít. De éjszaka alig van rendőr az utcán - folytatta - mert éjszaka egyszerűen megölik őket.
Kellemes utat kívánunk :-)

   
     
  Vissza    
     

www.000webhost.com